17 odpowiedzi na ten temat
Podobne tematy: Terminy giełd x
Świętochłowice
Nie ma już giełd?michal446, 22 cze 2023 |
|
![]() |
|||
Informacje
Aktualizacja giełdNook ![]() |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Krokodyle
Gdzie kupie kajmany (prócz giełd)Token, 09 lis 2016 |
|
![]() |
|||
Propozycje, sugestie, problemy
lepsze informacje na temat giełd (czas i miejsce)dokładnie zamiszczonedoboszek ![]() |
|
![]() |
|||
Giełda we Wrocławiu
Terminy na 2016 rokpollobo, 18 sty 2016 |
|
![]() |
Napisany 14 czerwca 2009 - 21:26
tez mam taka nadzieje... było by super:D no ale na pewno ktos znajdzie jakies ale.
Napisany 14 czerwca 2009 - 21:35
W Warszawie mogłaby być częściej :/ Miała być maj-czerwiec, a teraz podobno ma być po wakacjach. Trochę za mało tego w centrum Polski, a na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 14 czerwca 2009 - 21:47
z checia zrobie wam gielde co miesiac niema sprawy. tylko niech sprzedawcy i kupujacy pokaza mi ze tego chca :)
https://www.terrarium.pl/topic/176072-mielec-mielecka-gielda-terrarystyczna-5-lipiec-2009/
https://www.terrarium.pl/topic/176072-mielec-mielecka-gielda-terrarystyczna-5-lipiec-2009/
Napisany 15 czerwca 2009 - 07:20
zapytaj sprzedawcow czy rzeczywiscie maja takie obroty zeby mogli sobie pozwolic na comiesieczne tulaczki po kraju,ludzi na gieldy przychodzi kupa,ale tylko znikomy procent robi konkretne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 czerwca 2009 - 07:55
Bo ci co sprzedają myślą że są bogami i sprzedają coś w cenie 500zł a jest warte 10 zł :P taka moja prawda jest. Dlaczego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 czerwca 2009 - 08:19
Dobrze by bylo jakby byla jakas gielda na pomozu w Gdansku czy w Gdyni caly czas jacys ludzie pisza ze moga zorganizowac a tak naprawde...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 czerwca 2009 - 08:43
[quote]Dlaczego jakiś rok temu geki były po 400zł a teraz tego samego kupie za 50zł.[/quote]
Dla czego Nokia N73 na początku kosztowała...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Dla czego Nokia N73 na początku kosztowała...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 15 czerwca 2009 - 09:16
O ja chyba się strzelę w łeb ty porównujesz zwierzę do telefonu :/
I ty pewnie nazywasz siebie terrarystą :P
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
I ty pewnie nazywasz siebie terrarystą :P
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów