Od dwóch tygodni mam eublefara lamparciego i chciałabym zapytać jeszcze o kilka rzeczy związanych z jego hodowlą. Eublefar ma dwa miesiące i na razie jest w boksie który stoi w docelowym terrarium, kiedy mogę go przenieść i jakie podłoże jest najlepsze dla malucha? Czy dogrzewać go żarówką i jaką? Czy ręczniki papierowe na których teraz jest wymieniać codziennie? Czy spryskiwać wnętrze pudełka spryskiwaczem z wodą? Eublefar wygląda na zdrowego jest aktywny wieczorami wychodzi z kryjówki i spaceruje, ale odkąd go mam ( 2 tyg.) nie je. Karmię go larwami mącznika tak jak hodowca, od którego go mam. Wreszcie co zrobić...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 czerwca 2009 - 13:15
Podobne tematy: eublefar lamparci- jeszcze kilka pytań x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Samce A. breyeri E. rufescens oraz kilka rzadkich samicSerb, 31 paź 2025 |
|
|
|||
Sporo fajnych samiczek i kilka samcówdave54, 21 wrz 2025 |
|
|
|||
Sprzedam jaszczurki
Eublefar /gekon lamparci młody samiecPrz3mEk87, 23 sie 2025 |
|
|
|||
Chromatopelma, victorii, reduncus i kilka innychMarcinmxo, 08 sie 2025 |
|
|
|||
Samce L. megatheloides i chroma + kilka nsSzrama, 25 lip 2025 |
|
|
Napisany 04 czerwca 2009 - 13:53
jakie jest terra docelowe?
Przeniesc mozesz teraz badz poczekac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Przeniesc mozesz teraz badz poczekac...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2009 - 14:23
j.w.
(sorry za offtop) słuchaj,gdzie kupiłaś geka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
(sorry za offtop) słuchaj,gdzie kupiłaś geka...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2009 - 14:24
Kabel grzewczy ma oczywiście ale im więcej czytam tym więcej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2009 - 14:26
Kupiłam właśnie od hodowcy z Gekon Lublin. Polecam. Ze sklepu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2009 - 15:15
Terrarium jest male,wiec mozesz go przeniesc,ale jak narazie lepiej bez...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2009 - 20:55
Jeśli w docelowym terra nie ma za dużo kryjówek to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany