Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
MYSZY BEZ OCZU???

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
13 odpowiedzi na ten temat

#1 strzelinianka

strzelinianka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6482 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Strzelin

Napisany 28 maja 2009 - 22:55

Dziś w mojej hodowli przyszły kolejny raz na świat małe myszki......Problem w tym,ze 4 na 10 nie ma oczu!!!!U sześciu są widoczne czarne wypukłe lekko oczka a u pozostałych w miejscu,gdzie powinno być widać oczka nie ma nic!Jest różowa,gładka skórka.Czy to możliwe,ze myszki mogły się urodzić bez oczu???Dodam,że wcześniej ta samica rodziła zdrowe młode,kryta niespokrewnionym samcem.Tym razem tyle inaczej było,że ojcem maluchów był rodzony brat samca którym samica była kryta wcześniej.A z innymi samicami oba samce wcześniej dawały zdrowe,normalne potomstwo.Pierwszy raz mam takie cudaki.....I to aż cztery naraz.Bo raczej z nich albinosy nie wyrosną.Ale chyba u myszek albinosów u noworodków...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: MYSZY BEZ OCZU???     x

#2 kitka0102

kitka0102
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6247 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 28 maja 2009 - 23:35

To nic nie normalnego, oczka się pojawią, spokojnie - tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 mordd

mordd
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8097 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 29 maja 2009 - 02:54

Klon.

#4 mordd

mordd
  • Terrarysta

Napisany 29 maja 2009 - 02:55

Zapewne albinosy lub jedna z dziesiatek odmian o czerwonych oczach....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 strzelinianka

strzelinianka
  • Terrarysta

Napisany 29 maja 2009 - 06:49

Bzdury opowiadasz,że nie wymienia się samca.Piszesz tak,jakbyś ze zrozumieniem nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 kitka0102

kitka0102
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6247 dni

Napisany 29 maja 2009 - 09:28

Jaka likwidacja całej grupy - co Ty piszesz? Ja samce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 mordd

mordd
  • Terrarysta

Napisany 29 maja 2009 - 09:57

Możesz zawsze. I zawsze = problemy z rozrodem. Ja tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 yowah76

yowah76
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6767 dni

[quote]To nic nie normalnego, oczka się pojawią, spokojnie - tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 strzelinianka

strzelinianka
  • Terrarysta

KITKA-ja też dołączałam samice i nic nie było....Martwią mnie tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 yowah76

yowah76
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6767 dni

Napisany 29 maja 2009 - 09:59

strzelinianka, poczekaj ze 3-4 dni az sie zmieni ksztalt glowy....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.