Mam problem mam campbeli jakis czas temu ok 5 tygoni dalem mu mysz taka wieksza ale jej niezjadl po tygodniu ja wyciagnolem. Po 3 tygodniach zrzucil wylinke. Kupilem mu 2 dni temu masz taka mala wsumie wieksze troche od bieguska i wogule sia nia nienteresuje ona chodzi obok niego on przechodzi obok i nic. Nawet niereaguje? dlaczego??czy moze ona byc zaduza? Czy moze jakas choroba?? W sklepie sprzedawca dal mniejszemu wezowi niz moj wieksza normalan dorosla mysz i odrazu sie nia zajol a moj nic dlaczego?? ma ok 5 miesiecy dlugos hmm ok 50-60 cm. co to moze byc?? Juz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 maja 2009 - 11:05
Podobne tematy: lampropeltis triangulum campbeli POMOCY x
zdrowie
Modliszki
Pomocy ! Co się stało z modliszką ?Demeter, 01 maj 2025 |
|
![]() |
|||
zdrowie
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
POMOCY grammostola pulchripes nalot na odwłokupropasqn ![]() |
|
![]() |
|||
odmiany barwne
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
pls pomocy z modliszką. jak uzyskać białą sphodromantis viridis?slabyTerrarysta, 30 gru 2024 |
|
![]() |
![]() |
||
warunki hodowli
Legwan zielony
Temperatura w terrarium - pomocy!przemo_szmaj, 17 gru 2024 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Corallus hortulanus, Dorosłe samice lampropeltis i wąż mahoniowybaal6, 03 lip 2024 |
|
![]() |
Napisany 23 maja 2009 - 11:54
Piszą na każdym kroku aby jeśli wąż nie zje myszy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2009 - 13:37
spróbuj podać oseska, najlepiej dwa, jak nie zdje żywych podaj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2009 - 13:48
Ale ten waz nigdy sie niewkapi zeby atakowac myszy czy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2009 - 18:40
nie zostawiaj karmówki na tak długo w terrarium
jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
jak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 maja 2009 - 21:38
pewnie jest ze stresowany za duzo sie dzialo ostatnio w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów