Sory że zawracam głowę ale jakiej wysokości jest warstwa piasku ze żwirkiem i w jakich proporcjach? I czy termostat jest w pudle czy w pudełku na jaja bo widziałem że masz chyba w pudełku na jaja i do tego ten kabel podłączony ale dla pewności wolę spytać. Z góry dzięki za odpowiedź
Forotelacja z budowy INKUBAROTA SUCHEGO - fotki krok po kroku - ZAPRASZAM
25 odpowiedzi na ten temat
Gość_DriverD2_*
Napisany 07 sierpnia 2009 - 11:09
Podobne tematy: Forotelacja z budowy INKUBAROTA SUCHEGO - fotki krok po kroku - ZAPRASZAM x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Oferta SpidersPassion aktualizacja oferty Wysyłki Zapraszam !SpidersPassion, 01 wrz 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam owady, wije, mięczaki, skorupiaki (nie karmowe)
Isopody różne gatunki Zapraszam !SpidersPassion, 30 cze 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Oferta SpidersPassion wakacyjne wysyłki Zapraszam !SpidersPassion, 30 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oferta SpidersPassion wyprzedaż -15% Wysyłki zapraszam !SpidersPassion, 29 maj 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Oferta SpidersPassion Aktulizacja Zapraszam !SpidersPassion, 06 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 07 sierpnia 2009 - 17:00
[quote]Sory że zawracam głowę ale jakiej wysokości jest warstwa piasku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_DriverD2_*
Napisany 07 sierpnia 2009 - 18:40
Dzięki wielkie, mam już pudło wyłożone folią i ramkę na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_DriverD2_*
Napisany 25 października 2009 - 15:34
Mam problem z temperaturą bo po tym jak termostat wyłącza...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 października 2009 - 15:41
To masz coś nie tak z termostatem, przy dobrze działającym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Gość_DriverD2_*
Napisany 25 października 2009 - 16:33
Termostat sprawny sprawdzałem
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów