Witam.
Od 2 tygodni moje żółwie są na wybiegu 24h. Chciałem Was zapytać czy powinienem teraz zabrać je do domu na noc czy nie..temp ma być ok 7stopni w nocy i jutro cały dzień ma padać. Wybieg raczej nie jest zabezpieczony przed deszczem (jest 1x1m kwadrat pod szybą ale żółwie nie weszły tam ani razu ani w zeszłym sezonie ani teraz).
Jaka waszym zdaniem powinna być granica po przekroczeniu, której żółwie powinny nocować w terrariach?
Do tej pory żadnego kataru ani kichania nie było...przygotowywałem je do zostawienia na wybiegu. Nie chcę aby teraz te przygotowania szlag trafił z powodu kilku...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Kiedy zabrać żółwie z wybiegu
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 maja 2009 - 15:29
Podobne tematy: Kiedy zabrać żółwie z wybiegu x
![]() |
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
mogę zabrać na giełdę w WarszawieSzrama, 05 wrz 2025 |
|
|
||
Sprzedam żółwie, krokodyle, płazy, małe ssaki (nie karmowe)
Sprzedam żółwie lamparcie,CB2024 i CB2025.Ruda79, 21 sie 2025 |
|
|
|||
gryzonie, żaby, ropuchy, aksolotle, żółwie lądowe i wodne w GliwicachAraneus, 05 lip 2025 |
|
|
|||
Żółwie greckie Testudo hermanniflocken, 01 lip 2025 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Kupie żółwie stepoweErik_Scriba, 24 mar 2025 |
|
|
Napisany 05 maja 2009 - 16:15
Przezyc przezyja, maja jakies sensowne kryjowki? Po prostu moga byc...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 maja 2009 - 16:32
Pogodę przewidują taką http://new.meteo.pl/ dla Zielonej Góry. Trzeba tylko wziąć...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 05 maja 2009 - 19:13
Na wstępie to trudno mówić o błędnych rozwiązaniach z Twojej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 maja 2009 - 21:56
Mój stepik od dawna nocuje na wybiegu, nawet gdy temperatura...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 maja 2009 - 22:14
Siano dosc czesto sprawdzaj, czy nie podgniwa, a jesienia mozesz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 maja 2009 - 20:42
siano zmieniam mu praktycznie codziennie, daję je tylko wtedy gdy...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany