Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Ptasznik lubiący "przemeblowania" ;)))

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
4 odpowiedzi na ten temat

#1 Margaretka

Margaretka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6186 dni
  • Polska / Świętokrzyskie / Staszów

Napisany 28 kwietnia 2009 - 20:09

Ostatnio mój ptasznik białokolanowy bije rekordy w przekopywaniu terrarium. Kryjówkę zrobił sobie w rogu terra za korzeniem, a że wejście było z dwóch stron to jedno zakopał i na tym się skończyło.
Po jakimś czasie zaczął od nowa. Całe włókno kokosowe które było za korzeniem wywalił z kryjówki dokopując się do szklanego dna (6 cm). Dobrze, że korzeń stoi stabilnie bo mógł by zginąć tragicznie.
Kilka dni później "zalepił" wejście więc myślałam, że szykuje się do wylinki ale na następny dzień wyszedł. Przez kilka dni pajęczynował wejście robiąc taki jakby tunel a po zrobieniu rozwalił go. I tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Ptasznik lubiący "przemeblowania" ;)))     x

#2 Andzej

Andzej
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6436 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecinek

Napisany 28 kwietnia 2009 - 21:08

Ja kędziorowi całą godzinę układałem wystrój terrarium (nie wliczam w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 barteko23

barteko23
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6342 dni
  • Polska / Mazowieckie / Mińsk Mazowiecki

Napisany 28 kwietnia 2009 - 21:14

Haha...moja geniculata ma tak samo :P. Codziennie ma inny wystrój...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Manieek

Manieek
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6251 dni
  • Polska / Małopolskie / Nowy Targ

Napisany 30 kwietnia 2009 - 19:36

No cóż mi jak kompa braknie to też sprzątam pokój...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 wanilia

wanilia
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6276 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 01 maja 2009 - 10:53

Witam! U moich pająków też jest co oglądać, dlatego tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.