witam pisałem już raz posta w sprawie mojej boehmei przed wylinka zaczęły się jej krzywic nóżki w ogóle nie chciała się ruszać dzisiaj mi przeszła wilinkę i napisze co jest nie tak z ledwością położyła się na plecach od L 1 sa z tym problemy zrzucając skórę jak zwykle się jej przykleiła do odwłoku i musiałem jej pomagać bo nawet podwyższenie temp. nie pomogło i następna sprawa znowu straciła nóżkę co jej odrośnie to zaraz się urwie i właśnie nie wiem co jej jest widziałem wiele przypadków ale takiego nie przypominam moja boehmei jest L 6 teraz i nie wiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 lutego 2006 - 10:15
Podobne tematy: pytanie dla doswiadczonych co z moja boehmei x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Brachypelma boehmei samiecSand, 17 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Samce X. white, B. boehmei, albopilosum. L. sazimai S. kordilerraBorello, 13 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Brachypelma boehmei 4.5 DCforma789, 19 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Brachypelma albiceps, auratum,boehmei,emilia,hamori,klaasiBaagor, 26 maj 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Brachypelma auratum, emilia, hamorii, boehmei, albiceps, klaasiBaagor, 13 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 12 lutego 2006 - 10:56
myśle ze to mogą być problemy natury genetycznej...
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 lutego 2006 - 11:05
hmm ciekawy przypadek a nic nie napisales o wilgotnosci ??...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 lutego 2006 - 11:14
a co chcesz powiedziec przez wilgotność wilgotność ma na 100%...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 lutego 2006 - 11:27
[quote]bo z tego co wiem to komplikacje genetyczne sa zadkoscia[/quote]
Napisany 12 lutego 2006 - 12:25
ja myśle, że takie problemy są przyczyną zbyt pokrewnionych rodziców....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 lutego 2006 - 13:00
a jeszcze najgorsze jest to ze po wilince praktycznie nic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2006 - 01:47
Miałem i na szczęście ma 2 Poe Regalis z tego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów