pytanie brzmi czy wiatraczek ma przetłaczać powietrze wewnatrz akwa czy może z zewenątrz do środka
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 10 kwietnia 2009 - 22:22
jestem początkującym hodowcą kapturnic trzymam je w akwa, pojawla sie pleśń słyszałem że wiatrak od komp pomoże rozwiązać problem,
pytanie brzmi czy wiatraczek ma przetłaczać powietrze wewnatrz akwa czy może z zewenątrz do środka
Napisany 10 kwietnia 2009 - 23:05
W akwa musisz mieć przepływ powietrza więc wystarczy raz dziennie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 kwietnia 2009 - 08:29
Co do TOPSIN'u to uwazam ze jest on nieskuteczny. Działam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 kwietnia 2009 - 08:49
To miałeś felerny topsin :P ja miałem w akwarium o...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 kwietnia 2009 - 09:35
No dobra jeden wtłacza, jeden wyciąga powietrze, czy nie spowoduje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 kwietnia 2009 - 09:39
Z tego co ja wiem to rośliny Ci nie zginą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 kwietnia 2009 - 17:30
Dwa wiatraczki to chyba lekka przesada. Wydaje mi się że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 kwietnia 2009 - 22:59
Nie ma co kombinować. Zamontuj wiatrak wewnątrz terra tak aby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów