witam musze sie was zapytac czy miał ktos kiedys taki przypadek moja boehmei teraz jest L 5 ale mam taki probem mam ja od L 1 i ona zawsze po wilince jest zdrowa wszystko z nia OKi lata po pudełku jak szalona czy szalony mniejsza o to ale jak ma sie zblizac do wilinki traci moc i jest taka osowiała i nogi ma takie jak by pokrzywione i nie wiem czego to jest przypadkiem czemu sie jej tak robi jak ma miec wilinke moze sie ktos spodkał z tym........
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 07 lutego 2006 - 15:19
Podobne tematy: boehmei czy miał ktos taki przypadek x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Brachypelma boehmei samiecSand, 17 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Samce X. white, B. boehmei, albopilosum. L. sazimai S. kordilerraBorello, 13 lip 2025 |
|
![]() |
|||
Brachypelma boehmei 4.5 DCforma789, 19 cze 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Brachypelma albiceps, auratum,boehmei,emilia,hamori,klaasiBaagor, 26 maj 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Brachypelma auratum, emilia, hamorii, boehmei, albiceps, klaasiBaagor, 13 maj 2025 |
|
![]() |
Napisany 07 lutego 2006 - 15:25
to że jest osowiała przed wylinką to normalne a co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2006 - 15:25
wiekszosc pajaków przed wylinka przestaja przyjmowac pokarm i własnie "traci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2006 - 15:28
ej o tym ja wiem ze sa osowiałe ale nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 07 lutego 2006 - 16:18
Nie aż tak? Pamiętam mojego Vagansa... zawsze przed wylinką mogłęm...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 12 lutego 2006 - 10:01
mam dokladnie to samo z moim boehmei L5 ;] nic...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów