witam, planuje założenie hodowli myszy na większa trochę skalę i tu rodzi się pytanie: czy oseski można by zabijać prądem elektrycznym? jeśli tak to na sucho czy na mokro, ogólnie jak to wygląda od strony technicznej? chodzi mi oto, że przy ukręcaniu główek rożnie to wychodzi, a i psychicznie mi z tym niedobrze.
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 16 marca 2009 - 16:59
Podobne tematy: uśmiercanie prądem x
Terrarystyka
Likwidacja gatunku inwazyjnego w USA - prądemRadagast |
|
|
|||
![]() |
zdrowie
Jaszczurki
Agama błotna porażona prądem, paraliz połowy ciała, pilnie potrzebna pomocthunderloq, 02 sie 2016 |
|
|
|
|
![]() |
Węże
Wąż "pod prądem"Melfi, 05 lut 2012 |
|
|
||
![]() |
Zwierzęta karmowe
Humanitarne uśmiercanie królikównepi, 26 lip 2011 |
|
|
||
![]() |
Hyde Park
Problem z prądem w mieszkaniu.Khezu, 26 gru 2010 |
|
|
Napisany 16 marca 2009 - 17:20
Na pewno można jeśli prąd będzie o odpowiednim napięciu i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 16 marca 2009 - 17:27
mozes zabic paralizatorem ale pytanie czy chcesz zeby sie bardziej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2009 - 13:04
https://www.terrarium.com.pl/humanitarne-zabijanie-zwierzat-karmowych-w-terrarystyce/
Wystarczy umieć szukać i czytać ;)
Wystarczy umieć szukać i czytać ;)
Napisany 18 marca 2009 - 15:02
demoniasty, ja umiem zabijać karmówkę i czytałem to, ale chodzi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 18 marca 2009 - 16:04
Nie wiedziec czemu probujesz sobie skomplikowac prosta czynnosc. Zreszta, jakie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany