Witam wczoraj uciekł mi wąż staralem sie dostosować do porad przeszukałem cały pokój, ale bez skutku.Mam pytanko jeżeli komuś uciekł wąz to niech napisze po jakim czasie sie zanalazł, kiedyś uciekł mi gekon lamparci i zanalazłem go dopiero po 5 miesiacach mam nadzieje że pełzaka znajde predzej bo moi rodzice wpadają w paranoje.
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 marca 2009 - 13:28
Napisany 09 marca 2009 - 13:37
Nawet już poszła teza że legwan go zjadł ale ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 marca 2009 - 18:22
Kumpel znalazł regiusa po 8 miesiącach pod kuchenką gazową.
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 09 marca 2009 - 19:57
Dokładnie :) Ja swoją pierwszą zbożówkę po ucieczce znalazłem w......więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 11 marca 2009 - 22:58
Ja znalazłem w szafie z butami, wilgotno było i ciemno...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2009 - 00:16
ja moją znalazłem po tygodniu... szukałem głównie w moim pokoju,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 20 marca 2009 - 18:09
Witaj
czytałem tu na forum odnośnie łapania uciekinierów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
czytałem tu na forum odnośnie łapania uciekinierów...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów