Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Jak wywabić w terrarium karaczana - uciekiniera...? Czy są patenty?

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
20 odpowiedzi na ten temat

#1 LokuKM

LokuKM
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6148 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecin

Napisany 03 marca 2009 - 13:54

Wiem, że to dość zabawna sprawa, ale wpuściłem do terrarium karaczana, który miał być obiadem mojej B. boehmei. Ale ten niesamowicie szybko schował się gdzieś w dekoracji i nie mam pojęcia gdzie może być... Szukałem go wszędzie, ale nie mogę go nawet dojrzeć. W terrarium siedzi na 100% bo go tam wpuściłem i z pewnością mi nie wybiegł zanim zamknąłem, bo zwracam na to uwagę. Nie wiem tylko jak go wywabić. Nie chcę wsadzać kawałeczków jabłka do terrarium ze względu na pleśń chociażby. Może są jakieś sposoby, może ktoś miał już podobny problem i wie jak to można rozwiązać. Proszę...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Jak wywabić w terrarium karaczana - uciekiniera...? Czy są patenty?     x

#2 aaa

aaa
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6279 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wrocław

Napisany 03 marca 2009 - 14:01

ja uwazam ze sam wyjdzie a pajacczkowi dzien 2 zwloki...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Worms

Worms
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6581 dni
  • Polska / Podkarpackie / Stalowa Wola

Napisany 03 marca 2009 - 14:12

Pajączek go w końcu złapie. Mój boehmei łapie drewnojady, które...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Grzegorz_Pełka

Grzegorz_Pełka
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7950 dni
  • United Kingdom

Napisany 03 marca 2009 - 15:51

Mi tak karaczan przez ponad 2 miesiące żył za korkiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Andzej

Andzej
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6446 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecinek

Napisany 03 marca 2009 - 16:39

W nocy stanie się aktywny i będzie biegał po terrarium,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 LokuKM

LokuKM
  • Terrarysta

Napisany 03 marca 2009 - 18:24

Wielkie dzięki:) Krótko mówiąc poczekam i zobaczę. Tylko czy on...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Freequed

Freequed
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6301 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 03 marca 2009 - 18:41

Ja wogóle nie wiem czym sie ludzi przejmujecie.. co z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 LokuKM

LokuKM
  • Terrarysta

Napisany 03 marca 2009 - 18:55

Nie o to chodzi. Nie trzeba się tak gorączkować. Ja...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Freequed

Freequed
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6301 dni
  • Polska / Łódzkie / Łódź

Napisany 03 marca 2009 - 18:57

Raczej nie złozy bo nie zdarzy :) A jak tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Andzej

Andzej
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6446 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Szczecinek

Napisany 03 marca 2009 - 19:48

A pomyślałeś nad tym że może uszkodzić pająka jeśli niespodziewanie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.