Mam mojego legwana(samiczkę) od 5 lat, w tym okresie zawsze była nadpobudliwa i nie jadła. W tym roku jednak stale domaga się wychodzenia z pokoju i chodzenia po całym domu dopóki się nie zmęczy. Zastanawiam sie czy to trawienie nie zapłodnionych jaj jest tego przyczyną że w tym roku jest aż tak pobudzona. Ciągle skacze na wszystkich domowników, przestałą także reagowa na psy, pod których obecnośc do tej pory stawała i nie szła dalej. Teraz nie widzi w nich żadnych przeszkód. Nie je od 2 tygodni, ale tym się nie martwię. Nie wiem natomiast jak ją uspokoic i ograniczyc jej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 21 lutego 2009 - 15:51
Podobne tematy: Nadaktywnośc x
zachowania
Początkujący hodowcy węży
Nadaktywność wężaPredator, 24 lut 2016 |
|
![]() |
![]() |
||
![]() |
Ptaszniki
Nadaktywność kedzierzycyKanan, 20 cze 2007 |
|
![]() |
Napisany 21 lutego 2009 - 16:26
Moni jesli piszesz ze trawi niezaplodnione jaja tzn ze juz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2009 - 16:45
nie zrozumieliśmy się, ja nie podaj jej jaj, on poprostu...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 21 lutego 2009 - 17:10
no dobrze, nie bedę wypowiadać się w sprawie wchłaniania wszystkich...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów