Jest to mój pierwszy post na tym forum wiec witam wszystkich i życzę wesołych świat :) Ostatnio zakupiłem na targach w łodzi pytona cesarskiego,niestety nie przeglądnąłem go zbyt dokładnie podczas zakupu. Kiedy przyjechałem do domu zauważyłem ze na stronie brzusznej co jakiś odstęp ma brązowe łuski które sie mu delikatnie odrywają,bliżej łba ma ich coraz więcej,są to jakby brązowe plamki,na następny dzień zauważyłem ze po jednej stronie powstała niewielka czerwona plamka na której pod łuskami mieści sie jakby krew, gdyż zakończenia łusek są czerwone. proszę Was o pomoc, co zrobić jestem naprawdę zdesperowany gdyż mam do dopiero niecały tydzień. Czekam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 23 grudnia 2008 - 19:49
Podobne tematy: Pyton Cesarski- dziwne łuski x
Dziwne zachowanie pajakaTytus133, 14 gru 2025 |
|
|
|
||
Sprzedam węże
1.4 Pyton Królewski Python Regius CB 2024 (rabat na pakiet) Kraków redukcja hodowliMytelit, 05 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam węże
Pyton królewski cb25dekster1224, 29 sie 2025 |
|
|
|||
Sprzedam węże
Pyton królewski - samiec - piedDamianL, 23 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam węże
Pyton Tygrysi Granit CB 22ZawadzkiR12, 19 lis 2025 |
|
|
Napisany 23 grudnia 2008 - 20:32
Po pierwsze jaki pyton cesarski?????
to jest P.Regius (...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
to jest P.Regius (...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2008 - 20:44
te brązowe dziury wyglądają mi na niezaleczone ugryzienia, możliwe że...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 23 grudnia 2008 - 22:22
przepraszam, pomyliłem nazwy. Pyton królewski nie cesarski
Napisany 24 grudnia 2008 - 00:03
mniejsza juz o ta nazwe idz czym predzej do dobrego...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 grudnia 2008 - 10:18
no właśnie nie wiem gdzie sie udać o weterynarza, a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 24 grudnia 2008 - 11:13
wystarczy troche checi na tym forum znajduje sie odpowiedni dzial...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany