Czesc mam pytanie. Jak bedzie dobrze przetransportowac legwana?? Jest to mlody legwan, ale zaszla potrzeba wizyty u weterynarza. W siatce( nie foliowej:) ), w pudełku?? Niby pojedziemy z mezem samochodem, ale nie jest zbyt cieplo, nie chce zeby zmarzl, znow nie wiem czy sie nie połamie jak go w jakies pudlo schowam ( nie jest jeszcze perfekcyjnie oswojony:( a jak sie zacznie rzucac?? yyy.... Poza tym czeka nas przeprowadzka na nowe mieszkanie, podejrzewam, ze transport i zamontowanie w nowym miejscu jego wielkiego terrarium potrwa z pol dnia, przy okazji moze ktos podrzuci pomysł co z nim wtedy zrobic:) Chyba, ze...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 grudnia 2008 - 10:49
Podobne tematy: transport/ lampa grzewcza x
wysoki priorytet
Propozycje, sugestie, problemy
Transport ptaszników samolotem z Polski do IrlandiiKamilBJJ ![]() |
|
![]() |
|||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Folia grzewcząubot, 18 sie 2025 |
|
![]() |
|||
Sprzedam węże
Pytony królewskie CB25 13/08 możliwy transport po drodze szczegóły w ogłoszeniuMojoPythons, 11 sie 2025 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Kameleony
Lampa growlamp 220v 72leds fioletowaKala92, 07 mar 2025 |
|
![]() |
|||
tematy ogólne
Początkujący hodowcy węży
potrzebny transport dwóch lamproKapi51421, 11 mar 2025 |
|
![]() |
Napisany 04 grudnia 2008 - 11:26
https://www.terrarium.pl/forum/viewtopic.php?p=770910
Co do Heat glo. Zawsze mówię, ze najlepszym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Co do Heat glo. Zawsze mówię, ze najlepszym...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2008 - 13:48
Hej! co do przewozu mojego zielonego kiedyś ten temat poruszałam...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2008 - 18:46
ok, wielkie dzieki:) mam repti glo 5.0 i druga wlasnie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 grudnia 2008 - 21:23
mozesz jeszcze zastosowac ceramiczny emiter ciepła, wystarczana dłuzej niz lustrzanka,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 06 grudnia 2008 - 01:02
Sportowa dluga torba + termofor + cos welnianego co przykrywa...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów