Przyznam szczerze, że nie bardzo rozumiem czemu miała służyć Twoja ostatnia wypowiedź, pisząc o ,,rygorze'' panującym na zachodnich forach próbujesz podważyć to, co ja napisałem w poprzednim poście odnośnie kultury panującej na tychże serwisach, i ok. to rozumiem, nie rozumiem natomiast w jakim celu to zrobiłaś, skoro juz wcześniej przyznałem, że nie mam pretensji o to, że karcisz ludzi za niewłaściwe postępowanie ze zwierzętami, ja tylko proszę Cię żebyś nad sobą panowała. Z resztą sama przyznałaś, że Twoja reakcja była nieco zbyt impulsywna, więc w czym rzecz? Acha i jeszcze jedna sprawa, w moim pierwszym poście, nie chodziło mi tylko...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
12 odpowiedzi na ten temat
Napisany 01 września 2008 - 20:45
Podobne tematy: Kazirodztwo u kameleonów x
początkujący jaszczurki
Wyceny, gdzie kupić
Sprawdzona hodowla kameleonów jemenskichtikey, 14 lis 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Kupie hurty agamy brodatej, różnych kameleonów, gekonów itdPietras1985, 02 mar 2022 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Flexaria - terraria z siatki (woliery) dla kameleonówReptil, 04 mar 2021 |
|
![]() |
|||
warunki hodowli
Kameleony
Pomoc przy początku hodowli kameleonówDobryWafel, 03 kwi 2021 |
|
![]() |
![]() |
||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
kupię młodą parkę kameleonów jemeńskichgarbuss1, 22 mar 2020 |
|
![]() |
Napisany 01 września 2008 - 23:27
Ee tam afere:) grzecznie sobie dyskutujemy nt kultury, wiedzy i...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 02 września 2008 - 16:57
[quote]Przed kolejnym wyslaniem posta wezme zimny prysznic, wypije kubek ziolek...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
2 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 2 gości, 0 anonimowych terrarystów