Witam wszystkich terrarystów! Mam takie pytanie...czy żółwie muszą mieć dużo wody w akwarium, tak aby mogły nurkować, czy niekoniecznie...może to być mała ilość wody aby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 sierpnia 2005 - 14:01
Napisany 25 sierpnia 2005 - 14:04
hej
wystraszony żółw zachowawczo próbuj uciekać do wody i schować się mule/piasku...moim zdaniem im więcej wody tym lepiej - lepiej również utrzymać rónowage w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
wystraszony żółw zachowawczo próbuj uciekać do wody i schować się mule/piasku...moim zdaniem im więcej wody tym lepiej - lepiej również utrzymać rónowage w...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2005 - 14:11
nie napisałaś o jaki gatunek Ci chodzi ;)
przyjąłem, że o jeden z bardziej popularnych - pewnie czerwonolicego ;)
pozdr,
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
przyjąłem, że o jeden z bardziej popularnych - pewnie czerwonolicego ;)
pozdr,
...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2005 - 15:27
No jesli mowimy o czerwonolicym jak i pewnie kazdym innym to wiadomo jak najwiecej mozesz nalac tej wody:) tylko pamietaj zeby mial tez jakies miejsce...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 25 sierpnia 2005 - 22:18
Mam nadzieję, że się myle ale nie widzę części lądowej.
P.
P.
Napisany 26 sierpnia 2005 - 08:12
oczywiście, ze się myslisz, bo część lądowa to wyspa na usypisku z kamieni na środku ;)
Napisany 03 września 2005 - 13:52
poza tym, wazne jest by bylo wiecej wody niz szerokosc karapaksu zolwia bo moze sie przewrocic naplecy i utopic ;) pozdro
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów