Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

terrarium - pozostałe tematy

- - - - -  
VIVARIUM TROPIKALNE POMOCY :(

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
6 odpowiedzi na ten temat

#1 bleble

bleble
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6681 dni
  • Polska / Mazowieckie / Sierpc

Napisany 07 lipca 2008 - 14:41

Witam ;] mam zamiar zbudowac tropikalne vivarium ale nie jestem w tym doswiadczony i nigdy tego nie robilem... czy ktos moglby mi przyblizyc krok po koku jak sie zato zabrac?? jakie podloze ( czy jakas mieszanka czy jakies konkretne) co zrobic zeby rosslinki najlepioej rosly, oswietlenie to wiem podobno exo terra repti glo 2.0 ale jesli sie myle to powiedzcie jakie najlepsze ( dla samych roslin bo nie bd wpuszczal zadnych dzrewolazow itp) tło zrobie sam z doniczkami i tam wsadze epifity;] wiec prosilbym krok po kroku jak zbudowac dobre vivarium... samo terrarium juz mam wiec budowe zbiornika pomijajac;] :)...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: VIVARIUM TROPIKALNE POMOCY :(     x

#2 _-_-Keda-_-_

_-_-Keda-_-_
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6885 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Piła

Napisany 07 lipca 2008 - 22:31

po pierwsze primo Takich tematów jest od groma w internecie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 bleble

bleble
  • Terrarysta

Napisany 08 lipca 2008 - 09:49

Wymiary: 50/30/50 ( dl/szer/wys) co do epifitow to nie wiem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 bleble

bleble
  • Terrarysta

Napisany 08 lipca 2008 - 09:55

aha i jak oddzielic wode od lądu w Paludarium ?;/...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Fabian

Fabian
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7621 dni
  • Polska / Dolnośląskie / Wałbrzych

Napisany 08 lipca 2008 - 10:45

Epifity są w doniczkach żeby łatwiej było nimi operować. Równie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 bleble

bleble
  • Terrarysta

Napisany 08 lipca 2008 - 11:10

a trzeba uzywac jakis odzywek do roslin?? i czy jakos...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 _-_-Keda-_-_

_-_-Keda-_-_
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6885 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Piła

Napisany 08 lipca 2008 - 16:09

jeżeli chcesz oddzielić wodę to możesz po prostu zrobić jakby...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.