Uprzejmię proszę o pomoc.
Nie wiem co sie stało żółw nagle zaczął oddawać brązowy mocz z białą wydzieliną.
Nie wiem czy to wogóle ma jakiś związek ale niedawno zjadł (liście róży oraz czerwoną petunie - na forum jest napisane że może jeść te rośliny) jeżeli nie może to proszę o taką informację.
Jednocześnie chciałam zauważyć iż biała wydzielina pojawia sie gdy opruszam żółwiowi jedzenie sepią.
Będę bardzo wdzięczna z góry za pomoc.
Pozdrawiam
Problem ! Zółw oddaje brązowy mocz z białą wydzieliną co robić????
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 czerwca 2008 - 08:14
Podobne tematy: Problem ! Zółw oddaje brązowy mocz z białą wydzieliną co robić???? x
pająki
Ptaszniki
Problem z wysuszaniem się podłożaLe_v7o7, 07 gru 2025 |
|
|
|||
Problem z temperaturą w terrarium dla regiusa – różnica między podłożem a powietrzemRob3006, 10 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Ptaszniki maluchy, zestawy, samce adult | Wysyłka / Bielsko-Biała, Skoczów / Katowice 16.11 / Ostrawa 14.12Lolexxen, 11 lis 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Ptaszniki maluchy, zestawy, samce adult | Wysyłka / Bielsko-Biała, Skoczów / Katowice 16.11 / Ostrawa 14.12Lolexxen, 11 lis 2025 |
|
|
|||
zdrowie
Żółwie wodno-lądowe
Zółw krwawi z łapki, co robić? Weterynarz wa-waRejent, 01 paź 2025 |
|
|
Napisany 19 czerwca 2008 - 09:35
Biala "wydzielina" to wlasnie mocz zolwia wydzielany tak jak u...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2008 - 14:28
Ten mocz taki brązowy jest pojawił się dzisiaj po raz...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 19 czerwca 2008 - 22:07
Sepie w zasadzie trudno przedawkowac, ale dla zolwia tej wielkosci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany