Tym razem nie odwracałam, trzymam w wilgotnym torfie w ciepłym miejscu.
Proszę o porady na priv, co z tym dalej zrobić.
Drugiej szansy nie chcę......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
10 replies to this topic
Posted 25 December 2005 - 18:26
Similar Topics: Drugie jajko u stepowców x
rozmnażanie
Gekony, eublefary i inne Gekkota
Jajko a wylinkaStarted by Paulina2400, 09 Feb 2024 |
|
![]() |
|||
![]() |
rozmnażanie
ŚMIETNIK
gekon orzęsiony zniusł niezapłodnione jajko, czy to możliwe ?Started by teraphosa21, 02 May 2023 |
|
![]() |
![]() |
|
rozmnażanie
Początkujący hodowcy jaszczurek
gekon orzęsiony zniósł niezapłodnione jajko, czy to możliwe ?Started by teraphosa21, 02 May 2023 |
|
![]() |
![]() |
||
Media
Na świecie odkryto do tej pory 50 tysięcy gatunków pająków. Może być ich jeszcze drugie tyleStarted by nikola ![]() |
|
![]() |
|||
rozmnażanie
Początkujący hodowcy jaszczurek
Jajko orzęsionego gekona ( samicy )Started by zandi, 27 Mar 2021 |
|
![]() |
Posted 26 December 2005 - 14:01
Skoro na priva to może zlikwidować forum ?
Posted 26 December 2005 - 19:50
Lepiej zastosuj suchutki piasek. Mi i Oli Szwedzie (Aleksandrea) kluły się wyłącznie w suchym substracie. W wilgotnym zarodki żółwi z rodzaju Testudo lubią zamierać. Po......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 27 December 2005 - 23:38
Witam!
Chciałbym również podzielić się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi inkubacji jaj.
Jeśli chodzi o podłoże to nigdy nie używałem wyłącznie suchego piasku (być może......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Chciałbym również podzielić się swoimi spostrzeżeniami dotyczącymi inkubacji jaj.
Jeśli chodzi o podłoże to nigdy nie używałem wyłącznie suchego piasku (być może......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 28 December 2005 - 07:02
Witaj Elegans!
Świetnie, że umieściłeś tak precyzyjny opis inkubatora. Również trzymam wewnętrzny zbiornik na szklanej platformie, w której wyierciłem kilkanaście centymetrowych otworów,......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Świetnie, że umieściłeś tak precyzyjny opis inkubatora. Również trzymam wewnętrzny zbiornik na szklanej platformie, w której wyierciłem kilkanaście centymetrowych otworów,......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 28 December 2005 - 11:52
Witam!
Mam nadzieję, że pękanie jaj jest właśnie spowodowane nadmierną wilgotnością podłoża. W takim razie następnym razem dostosuję się do Waszych zaleceń dotyczących suchego......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Mam nadzieję, że pękanie jaj jest właśnie spowodowane nadmierną wilgotnością podłoża. W takim razie następnym razem dostosuję się do Waszych zaleceń dotyczących suchego......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
Posted 28 December 2005 - 13:47
A co ? Nie mowilam, ze bedzie nastepne ;)
Posted 28 December 2005 - 20:40
Jeśli tylko gody były pomyślne - na pewno. Prawdopodobnie samice stepowe potrafią przechowywać nasienie przez wiele sezonów. Słyszałem o takich przypadkach od innych żółwiarzy i......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register
1 user(s) are browsing this forum
0 members, 1 guests, 0 anonymous users