Mam pytanie czy spotkał się ktoś z Was z głodówką u cambri? Moja jest L5 i od wylinki czyli około miesiąca nic nie jadła. Dawałem jej mączniki, małe karaczany, świerszcze i nic nie chce jeść. Jest w miarę ruchliwa lubi sobie pobiegać, ale nie buduje sobie gniazda (kilka dni po wylince przełożyłem ją do większego pojemnika). Myślałem, że może coś z kłami ma, ale pierwszy raz karmiłem ją ponad tydzień po wylince no i sprawdzałem ząbki - są całe.
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 czerwca 2008 - 18:02
Podobne tematy: Głodówka u cambri x
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
Maluchy ptaszników: baviana, dalingi, incei, reduncus, cambri, pulcherLolexxen, 15 lip 2025 |
|
|
|||
Sprzedam ptaszniki, skorpiony i inne pajęczaki
maluchy detal, 5x 10x: darlingi, reduncus, cambri, baviana | POJEMNIKI 12x12x11 z wentylacjąLolexxen, 19 cze 2025 |
|
|
|||
zachowania
Ptaszniki
Głodówka L.ParahybanyMlodyterrarystaa, 23 lut 2025 |
|
|
|
||
żywienie
Gekon lamparci (Eublefar)
Głodówka u gekonalulutive, 04 sty 2025 |
|
|
|
||
zachowania
Ptaszniki
Długa głodówkaKeferlekman, 24 lut 2024 |
|
|
|
Napisany 03 czerwca 2008 - 20:14
a poczernialy kly ? poczekaj zbuduje gniazdo a obecnie probuj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2008 - 20:36
[quote]a poczernialy kly ? poczekaj zbuduje gniazdo a obecnie probuj...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2008 - 20:38
jezeli kly poczernialy i sa bez uszczerbku nie masz sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2008 - 21:58
Głodówka u pająków to rzecz normalna, praktycznie karzy pająk co...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany