Jak w temacie. Kupiłem ostatnio w świonach, dzisiaj podałem pokarm...rzuciła sie i zaczeła obracać karaczana nogami nie kąsając go. Kiedy zacząłem oglądać pająka zauważyłem, że nie ma jednego kła. I teraz problem bo nie bardzo wiem jak mam jej podać pokarm. Proszę o rady w sprawie karmienia(chodzi mi o konkrety) co jej podać żeby zjadła? Z góry dzięki za odp.
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 czerwca 2008 - 15:09
Podobne tematy: genia utraciła ząbek x
Archiwum ogłoszeń
Duzooo samic metallica miranda regalis gigas usambara irminia chroma geniaJakubreplites, 24 sie 2021 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Samice Hamorii, chromatopelma, vagans, Chromatus i samiec boehmei, GeniaBatoner, 18 kwi 2021 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Samice: Sazimai, Irminia, Chromatopelma, Blondi, Genia inneReQQeR, 10 gru 2020 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Samce chroma genia sprawdzoneJakubreplites, 21 maj 2020 |
|
|
|||
Archiwum ogłoszeń
Domki dla żabek/drzewołazówrobo123rob, 07 mar 2020 |
|
|
Napisany 03 czerwca 2008 - 15:20
Jak duża jest ta geniculata? Bez jednego kła powinna sobie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2008 - 16:34
Kurcze...właśnie zauważyłem że drugi kieł jest złamany w połowie....ehhh. Gienia...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2008 - 16:40
Wydaje mi sie skoro straciła te dwa kły to prawdopodobne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2008 - 16:42
Teoretycznie może się zregenerować przy wylinkach, ale musiałbyś ją odpowiednio...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2008 - 17:21
Jak duży ma odwłok? Jeśli ma dopiero 3cm i jest...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 czerwca 2008 - 22:34
Dzięki za odpowiedzi. Znalazłem już wyjście :) przed chwilką wziąłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 04 czerwca 2008 - 10:22
No to tylko pogratulować happyendu i kreatywności:D Jak mi się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
1 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

Ten temat jest zablokowany