Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
odwiedziny policji...

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
33 odpowiedzi na ten temat

#1 Apollyon

Apollyon
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6884 dni
  • Polska / Śląskie / Żywiec

Napisany 22 kwietnia 2008 - 16:16

witam

dziś odwiedziła mnie w domu policja, powód był taki że jakoś dowiedzieli się że mam kilka pająków.
i spisaliśmy protokół który zawierał moje dane jak i dane każdego pająka i oczywiście sesja zdjęciowa (gość chciał nawet zrobić zdjęcie Irmini która gotowała sie do wylinki) oczywiście do zdjęć trzeba było pająki wyciągnąć:/
oczywiście dostałem kopie dokumentów.
zostałem poinformowany także o pająkach objętych citesem, ale wymienił mi tylko brahypelmy spp. i Aphonopelma spp.
oczywiście znalazł sie taki w mojej kolekci:/
gdy spytałem co sie stanie z takim pająkiem powiedział ze tylko "do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: odwiedziny policji...     x

#2 skute_r

skute_r
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6569 dni
  • Polska / Mazowieckie / Radom

Napisany 22 kwietnia 2008 - 16:47

trzabylo sie wogole nie przyznawac do brachypelm, oni i tak...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Nautes

Nautes
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7128 dni
  • Polska / Śląskie / Bielsko-Biała

Napisany 22 kwietnia 2008 - 18:00

co sie mial nieprzyznawac jak ma smithiego nawet jesli sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 PHS

PHS
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8060 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 22 kwietnia 2008 - 18:23

[quote]Problem jest w tym ze wiele terrarystow ma tu swoje...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Apollyon

Apollyon
  • Terrarysta

Napisany 22 kwietnia 2008 - 18:39

właśnie w tym problem że nic nie wystawiałem na tcp,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 PHS

PHS
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8060 dni
  • Polska / Podlaskie / Białystok

Napisany 22 kwietnia 2008 - 20:48

Wiesz musiało być coś,kiedyś,że to wypłynęło,czy się pochwaliłeś,pokazałeś komuś, ktoś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Apollyon

Apollyon
  • Terrarysta

Napisany 24 kwietnia 2008 - 16:57

jednak tcp
http://www.radio.bielsko.pl/index.php?plik=pokaz_newsa&id=1600&PHPSESSID=44f33c1e3b7388681fa2dc0ea82aa831
i na dodatek mnie oczernili...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Gość_DriverD2_*

Gość_DriverD2_*
  • Gość

Napisany 24 kwietnia 2008 - 18:15

ale wedle prawa jeżeli osoba fizyczna nie prowadzi działalności gospodarczej...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Wiciu

Wiciu
  • Redaktor.nieaktywny
  • Z nami od: 8062 dni
  • Polska / Śląskie / Bytom

Napisany 24 kwietnia 2008 - 18:31

Sprawa jest prosta napisz do kolesia Chudeckiego pismo z ochrzanem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Apollyon

Apollyon
  • Terrarysta

Napisany 24 kwietnia 2008 - 18:59

w kolejnej gazecie znalazlem artylul ze sprzedaje pajaki w sieci...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.