Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Chromatopelma cyaneopubescens w szoku? Nie chce jeść... :(

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
8 odpowiedzi na ten temat

#1 aneta_klb

aneta_klb
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6703 dni
  • Polska / Opolskie / Kluczbork

Napisany 30 marca 2008 - 20:49

Chromatopelma cyaneopubescens <- dostałam ją gdzieś w październiku może... nie wiem po której jest wylince, ale młoda jeszcze... z odnóżami ok 6 cm, może mniej troszkę.

W grudniu miała wypadek... Kot zrzucił terrarium do góry nogami i ptasznik nieźle się wystraszył lądując na podłodze razem ze swoim domkiem. Nic mu się nie stało, żadnych urazów nie doznał, tylko całe podłoże itp go przysypało. Od tej pory nic dosłownie nie tknął. Zbudował sobie solidne gniazdo i nie wychodzi z niego wcale. Dawniej nawet w dzień łaził po terrarium, a teraz nic się nie rusza. Zawsze jak był głodny...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Chromatopelma cyaneopubescens w szoku? Nie chce jeść... :(     x

#2 Xiff

Xiff
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6648 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Trzcianka

Napisany 30 marca 2008 - 20:58

hmm z tego co wiem to pająki pamięci nie mają...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Devilxes

Devilxes
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7077 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 30 marca 2008 - 20:58

[quote]Zbudował sobie solidne gniazdo i nie wychodzi z niego wcale....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 aneta_klb

aneta_klb
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6703 dni
  • Polska / Opolskie / Kluczbork

Napisany 30 marca 2008 - 21:03

Wylinka trwająca parę miesięcy? Wątpię... Chodziło mi o to ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Banza

Banza
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8041 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 31 marca 2008 - 08:04

Pewnie nie jest już głodna lub faktycznie szykuje się do...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Darknes

Darknes
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7467 dni
  • Polska / Małopolskie / Kraków

Napisany 31 marca 2008 - 10:55

[quote]Wylinka trwająca parę miesięcy? Wątpię... Chodziło mi o to ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Stanley

Stanley
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6693 dni
  • Polska / Lubuskie / Zielona Góra

Napisany 07 kwietnia 2008 - 03:18

Mam to samo z Chromką jak była L7 to sie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Forma

Forma
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6568 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Wolsztyn

Napisany 11 kwietnia 2008 - 20:02

Jak mówią inni:
1. Albo ma kaprys i nie...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Spike

Spike
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6463 dni
  • Polska / Śląskie / Świętochłowice

Napisany 12 kwietnia 2008 - 20:03

Racja. Sprawdź kły bo może być tak, że je uszkodziła...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.