mam na imie krystian byłem tu także pod nazwą soltys25 ale niechcąco je zdeaktywowałem.Prosze mi niedawać bana za multi konto ale mój kolega założył dwa konta soltys25 i soltys26 byłem tu także po nikiem mosiol ale dostałem bana a gdy kara się skończyła niemogłem wejść na konto bo byłó nieaktywne.Ale przejćmy do żeczy zdecydowałem się na kupno 2 cm żekotki żabiej i posiadam faunbox 16cm dł 10 szer i 12 wys czy mógł bym ją tam czymać przez maximum 1,5 miesiąca6
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 03 marca 2008 - 09:20
Podobne tematy: witam x
![]() |
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Witam heterodon Superconda samica szuka nowego domuGość_BFLS_* , 29 kwi 2025 |
|
![]() |
||
Sprzedam terraria, akcesoria, rośliny
Witam 2 terraria po Kameleonachdomin3001, 03 sie 2025 |
|
![]() |
|||
jaszczurki
Terrarystyka
WITAM JAKIEGO GEKONA KUPIC oprócz LAMPARTA I STEPOWEGOFranekqiwb, 12 maj 2025 |
|
![]() |
|||
ŚMIETNIK GIEŁDOWY
Witam. Poszukuję L.quinquestriatus,oraz podobne skorpiony.Keszu71, 07 lut 2024 |
|
![]() |
|||
pająki
Początkujący hodowcy ptaszników, skorpionów i innych pajęczaków
Witam, nie wiem czy H.pulchripes nadaje się na 4 ptasznika.Majnaczriks ![]() |
|
![]() |
Napisany 03 marca 2008 - 09:36
Witaj, jasne że wystarczy taki faunabox, tylko dbaj o dobre...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2008 - 09:41
oki a co jest lepsze na dno torf czy mech
Napisany 03 marca 2008 - 10:02
nie wiem co jest lepsze, ale wiem ze ortografia stoi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2008 - 10:21
[quote]nie wiem co jest lepsze, ale wiem ze ortografia stoi...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2008 - 11:38
jeszcze sygnatura... [quote]hrońmy zwierzęta.[/quote]
Człowieku albo naucz się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Człowieku albo naucz się...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
Napisany 03 marca 2008 - 16:34
zainstaluj sobie Mozillę Firefox, i jak coś źle napiszesz to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)
0 terrarystów przegląda to forum
0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów