Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

- - - - -  
Bardzo szybka i dziwnie zachowująca się Brachypelma boehmei

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
14 odpowiedzi na ten temat

#1 Magik128

Magik128
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6645 dni
  • Polska / Podkarpackie / Stalowa Wola

Napisany 25 stycznia 2008 - 00:36

Witam

Ostatnio moja Boehmei przyprowadza mnie o drżenie rąk.Szukałem ptasznika spokojengo i w miare wolnego. Mój ptasznik taki był do ostatniej wylinki. Teraz porusza się tak szybko,że strach cokolwiek przy nim robić. I teraz chciałbym się zapytać,czy on jest taki szybki tylko gdy jest młody,czy może zasze już będzie jak błyskawica? Naprawde prędkość jego ruchów jest dla mnie nie do opisania. Gdy chce zatakować to przebycie całego tera trwa ułamki sekundy.Ptaktycznie widze tylko jak siedzi w swoim domku a następnie już w miejscu gdzie atakuje. Domyślam się że wpływ na prędkość ma to że jest ogrzewany (konieczność)....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

Podobne tematy: Bardzo szybka i dziwnie zachowująca się Brachypelma boehmei     x

#2 Araziel

Araziel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6917 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Bartoszyce

Napisany 25 stycznia 2008 - 00:55

Tak on już będzie taki "szybki".
Zachowanie pająka z...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Getas

Getas
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7142 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Koronowo

Napisany 25 stycznia 2008 - 00:55

Pająki są nieprzewidywalne. Zrobiłeś błąd przyzwyczajając się do jego zachowania....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 metiu

metiu
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6768 dni
  • Polska / Wielkopolskie / Poznań

Napisany 25 stycznia 2008 - 00:57

jeśli się boisz, że np Ci ucieknie przy otwieraniu itp...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 Banza

Banza
  • Terrarysta
  • Z nami od: 8039 dni
  • Polska / Śląskie / Katowice

Napisany 25 stycznia 2008 - 09:44

Pająk jak sam twierdzisz jest szybki przy atakowaniu, ale to...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 Snarf

Snarf
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7159 dni
  • Polska / Lubelskie / Świdnik

Napisany 25 stycznia 2008 - 09:54

Na zdjęciu widać że pająk jest nienajedzony stąd jego agresywne...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 _BeRn_

_BeRn_
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6701 dni
  • Polska / Śląskie / Częstochowa

Napisany 25 stycznia 2008 - 10:34

Miałem identyczną sytuacje tyle, że...z kędziorem. Swojego balem sie na...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Magik128

Magik128
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6645 dni
  • Polska / Podkarpackie / Stalowa Wola

Napisany 25 stycznia 2008 - 13:56

Możliwe że za bardzo sie przyzwyczaiłem do jego wcześniejszego zachowania....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 Araziel

Araziel
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6917 dni
  • Polska / Warmińsko-mazurskie / Bartoszyce

Napisany 25 stycznia 2008 - 14:45

[quote]
Araziel piszesz głupoty twierdząc, że temperatura niema znaczenia....więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 Getas

Getas
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7142 dni
  • Polska / Kujawsko-pomorskie / Koronowo

Napisany 25 stycznia 2008 - 15:17

2-4 stopnie może nie mają tu nic do rzeczy. Sprecyzowałeś...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

1 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 1 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.