Skocz do zawartości

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

Skarga na Snowby

• Zamknięty temat Ten temat jest zablokowany
57 odpowiedzi na ten temat

#1 WILI

WILI
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6554 dni
  • Polska / Mazowieckie / Warszawa

Napisany 12 stycznia 2008 - 21:45

Witam jakiś miesiąc temu kupiłem (wymieniłem się z nim za kartę graficzną ) od użytkownika gekona lamparciego "RAPTOR" (okazał się rersem ,ale nie to najgorsze) ,miał miec całe obydwa w 100% czerwone oczy (20% jedno jest białe ,to też nie najgorsze) ,Podobno był po lekkiej krzywicy "w pełni zdrowy i wyleczony w 100% sprawny"(przez moja niewiedze ,bo nie wiedziałem że krzywicy niemożna wyleczyc tylko zatrzymac ,inaczej bym się na to nie nabrał).Pytałem kilka razy czy gekon jest już w pełni zdrów(co nie jest po krzywicy możliwe) , a on potwierdzał niema już śladu krzywicy. Zawiadomiłem że gekon miałbyc RAPTOR a...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#2 WILI

WILI
  • Terrarysta

Napisany 12 stycznia 2008 - 21:45

Witam jakiś miesiąc temu kupiłem (wymieniłem się z nim za...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#3 Cambridgei

Cambridgei
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7750 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Świnoujście

Napisany 13 stycznia 2008 - 01:52

o cholera... ta łapka wygląda tragicznie... Znam użytkownika snowby ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#4 Cambridgei

Cambridgei
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7750 dni
  • Polska / Zachodniopomorskie / Świnoujście

Napisany 13 stycznia 2008 - 01:52

o cholera... ta łapka wygląda tragicznie... Znam użytkownika snowby ,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#5 snowby

snowby
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7552 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 13 stycznia 2008 - 01:56

Na prawdę nie wiem o co ci chodzi... Przed wymianą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#6 snowby

snowby
  • Terrarysta
  • Z nami od: 7552 dni
  • Polska / Lubelskie / Lublin

Napisany 13 stycznia 2008 - 01:56

Na prawdę nie wiem o co ci chodzi... Przed wymianą...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#7 Sowiński_Piotr

Sowiński_Piotr
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6724 dni
  • Polska / Śląskie / Rybnik

Napisany 13 stycznia 2008 - 08:31

Z tego co wiem to zostałeś poinformowany na temat geka,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#8 Sowiński_Piotr

Sowiński_Piotr
  • Terrarysta
  • Z nami od: 6724 dni
  • Polska / Śląskie / Rybnik

Napisany 13 stycznia 2008 - 08:31

Z tego co wiem to zostałeś poinformowany na temat geka,...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#9 WILI

WILI
  • Terrarysta

Napisany 13 stycznia 2008 - 12:39

Właśnie podaje dużo wapnia i witamin a zdjęcie geka zrobiłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

#10 WILI

WILI
  • Terrarysta

Napisany 13 stycznia 2008 - 12:39

Właśnie podaje dużo wapnia i witamin a zdjęcie geka zrobiłem...więcej dla zalogowanych. Zaloguj się lub Zarejestruj się :)

0 terrarystów przegląda to forum

0 zarejestrowanych terrarystów, 0 gości, 0 anonimowych terrarystów

© 2001-2025 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.