Wykryto AdBlock! Wyłącz AdBlock, aby kontynuować korzystanie z forum. Wyłączyć można w prawym górnym rogu przeglądarki.

Jump to content

Wesprzyj serwis, wyłącz reklamy  
1 raz na nowej odsłonie? | Problemy z zalogowaniem?

kujawsko-pomorskie

co myślicie o sklepie exo factory

• You cannot start a new topic
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 jacak

jacak
  • Poland / Kujawsko-pomorskie / Żnin

Posted 10 August 2023 - 13:34

chciałbym kupić na exo factory skorpiona ale nie wiem czy nie przyjdzie martwy czy coś , napiszcie swoją opine na temat exo factory

#2 outsects1

outsects1
  • Poland / Wielkopolskie / Wągrowiec

Posted 10 August 2023 - 14:40

Temat wałkowany milion razy, exo factory to znany oszust. Nie polecałbym kupowania od niego czegokolwiek, bo zapewne przyjdzie nie to co miało, jeśli paczka w......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#3 grunwald

grunwald
  • Poland / Pomorskie / Gdańsk

Posted 10 August 2023 - 15:07

również nie słyszałem nic dobrego o tym sklepie, nie polecam

#4 Avaed

Avaed
  • Poland / Śląskie / Bielsko-Biała

Posted 18 May 2024 - 08:57

NIE POLECAM, zamówilem samice modliszek storczykowych, dostalem dwie idolomantis diabolica L1 (w tym jedna w fatalnej kondycji). Kontakt utrudniony, na prosbe o zwrot roznicy kontakt......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

#5 Jakub29

Jakub29
  • Poland / Lubelskie / Lublin

Posted 19 July 2024 - 14:54

To ja napiszę od siebie że nie udało mi się dogadać ze sprzedawcą, kiedy owady dotarły do mnie martwe. Żałuję że wcześniej nie poszukałem w......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

Edited by Jakub29, 19 July 2024 - 14:56.

#6 Xetto

Xetto
  • Poland / Małopolskie / Kraków

Posted 19 July 2024 - 15:20

Znany gnojek, ja też kiedyś zostałem wyrolowany.

#7 Fifol

Fifol
  • Poland / Wielkopolskie / Poznań

Posted 22 July 2024 - 17:46

Wszystkie modliszki z Exo factory, które kupiłem dożywały maks dwóch tygodni. Niby ciężko mówić tutaj o bezpośredniej winie sprzedawcy, jednak nigdy droższych gatunków nie udało......................for more text you need to be logged in. Please login to read the post, or register

Edited by Fifol, 22 July 2024 - 17:48.

0 user(s) are browsing this forum

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

© 2001-2024 terrarium.pl. Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są wykorzystywane do emisji spersonalizowanych reklam. Więcej. Korzystając akceptujesz Regulamin.